Mob: +377 (0) 44 128 255
E-mail: dr.fatoskelmendi@hotmail.com

Mirë se vini në ueb faqen fatoskelmendi.com

Kjo është një ueb faqe personale. Këtu ju do të gjeni informacione të rëndësishme në fushën e sëmundjeve neurokirurgjike, përfshirë edhe informatat biografike në lidhje me ne. Ky material është dhënë jo si një kërkesë e patronazhit tuaj, ose ndonjë marrëveshje për të siguruar kujdes mjekësor, por për të bërë ndërveprimet tuaja me ne si të efektshme aq sa të jetë e mundur. Unë shpresoj që ky informacion do të jetë në interes të pacientëve, të publikut në përgjithësi.

 

Përveç informacionit në lidhje me praktikat tona, ju gjithashtu në këtë ueb faqe do të gjeni informacion shkencor mjekësor në lidhje me kushtet e trajtuara në përgjithësi në një praktikë neurokirurgjike. Ky material është dhënë për t'ju ndihmuar të zgjeroni bazën e njohurive tuaja dhe nuk duhet të pranohet nga ju si një shpjegim definitiv të gjendjes suaj shëndetësore apo alternativa të trajtimit mjekësor. Gjendjen tuaj të veçantë mund ta shpjegoj vetëm neurokirurgu juaj.

 

Nëse keni ndonjë pyetje ose komente për informatat e prezantuara ju lutem më kontaktoni në: info@fatoskelmendi.com